Ihmiset ja laadukas ruoka edellä

KOKEMUKSEN SYVÄLLÄ RINTAÄÄNELLÄ

Periksiantamaton oman tien kulkija

Susanna Stolpe

Yrittäjänä toimiminen on minulle uutta, mutta 20 vuoden kokemus ravintola-alalta loi turvallisen pohjan yrittämiseen. Olen työskennellyt erilaisissa ravintoloissa ja suurkeittiöissäkin keräten monipuolisen ammattitaidon, mikä mahdollistaa Metsätähden palvelukokonaisuuden.

Lounas on mielestäni päivän tärkein ateria. Tuomalla ravintolapalvelun lähelle perheitä, keskelle Immasen asuinaluetta toivon madaltavani kynnystä ravintolaruokailulle. Lounaan tarjoamme lautasannoksina, Suomalaisista, lähellä tuotetuista  raaka-aineista aina kun se on mahdollista. Ruokahävikki meillä minimoidaan lounaan jälkeen myytävinä takeaway annoksina.

Elämään kuuluvat juhlat, ja me Metsätähdessä haluamme tarjota perhe- ja yritysjuhlille sekä kokouksille yksityisen tilan täydellä palvelulla. Suunnittelemme juhlat asiakkaan toiveiden mukaan, ruokatarjoilu toteutetaan lautasannoksina tai buffet-kokonaisuutena sesongin raaka-aineet huomioiden. Teemme myös tilaustarjoiluina hääjuhlia.

Moni miettii Metsätähteen tullessaan, että missä Susanna! Marjut Johansson ja Anna Irva huolehtivat palvelukokonaisuudesta meille vieraillessasi, ja minä ole siellä keittiössä kauhan varressa.

 

Yhdessä tekemisen ilosta

Metsätähden ovet avasimme 5.2.2018. Avajaispäivänä päiväkodin lapset kutsuttiin jäätelölle ja samalla he toivat ihastuttavia töitä esille meille Taidevaelluksen nimissä. Yhteistyö Taidevaelluksen lisäksi Naantalin Naisyrittäjien keskuudessa on ollut hedelmällistä, ja suunnittelimme perheille myös Lasten Vappu tapahtuman, joka sai suuren suosion. Tänä vuonna pidämme välivuoden.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Pysy kärryillä Metsätähden elämästä ja saa lounaspäivityksiä puhelimeesi tykkäämällä ja seuraamalla meitä niin Facebookissa kuin Instagramissa.